tag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post474580187590917083..comments2016-03-31T23:25:34.461-07:00Comments on Jsem Chica Loca Kim: Nejlepší chleba!Kimihttp://www.blogger.com/profile/08262814878593150083noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-58850233680882863492016-03-31T23:25:34.461-07:002016-03-31T23:25:34.461-07:00Nádherný chleba! :-) Také si pěstuji kvásek a zkou...Nádherný chleba! :-) Také si pěstuji kvásek a zkouším péct nejrůznější chlebíky. Pekla jsem i kváskovou focacciu (http://gatiitoblog.blogspot.cz/search/label/focaccia) a ta teda byla (jak neplněná, tak i plněná)!! Doporučuji vyzkoušet :-) Iveta U.https://www.blogger.com/profile/04733588379869247442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-45216935611082904082016-03-31T23:25:17.964-07:002016-03-31T23:25:17.964-07:00Nádherný chleba! :-) Také si pěstuji kvásek a zkou...Nádherný chleba! :-) Také si pěstuji kvásek a zkouším péct nejrůznější chlebíky. Pekla jsem i kváskovou focacciu (http://gatiitoblog.blogspot.cz/search/label/focaccia) a ta teda byla (jak neplněná, tak i plněná)!! Doporučuji vyzkoušet :-) Iveta U.https://www.blogger.com/profile/04733588379869247442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-3746794968189775752013-01-13T10:04:09.166-08:002013-01-13T10:04:09.166-08:00mňam :)mňam :)Trrrihttps://www.blogger.com/profile/08558887831830786855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-66857873826799581432012-07-11T11:44:52.842-07:002012-07-11T11:44:52.842-07:00Nádherný chlebík! Naozaj krása! A taký veľký, no t...Nádherný chlebík! Naozaj krása! A taký veľký, no toto miesiť, na to treba aj riadne pevnú ruku!Dorahttps://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-28234488277620672722012-06-02T16:36:00.941-07:002012-06-02T16:36:00.941-07:00MNAM!MNAM!spoonhttps://www.blogger.com/profile/16120061580958035113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-647088420589958302012-02-15T12:26:08.028-08:002012-02-15T12:26:08.028-08:00máte ho krásně naducanej ten chlebík. já mám také ...máte ho krásně naducanej ten chlebík. já mám také svého mazlíčka.. a velmi dobře mi s ním ještě fungují dalamánky - s kyškou nebo kys. smetanou. a dělala jsem i všelijaké olivové foccacie atd.. vždy se to odrazí na co je zrovna chuť a kolik času kvásku můžu dát :-) http://uvarim.blogspot.com/search/label/chl%C3%A9bMyartbookhttps://www.blogger.com/profile/15823347169026857658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-6366276775451148812012-02-09T23:17:52.959-08:002012-02-09T23:17:52.959-08:00trouby jsou skorem nesmrtelné!
Kvas můžu podělit.
...trouby jsou skorem nesmrtelné!<br />Kvas můžu podělit.<br />Když se stavíš.<br />A když sem zkoušela drožďové pečivo, většinou jsem to těsto nechala opravdu dlouho odpočívat a ono to droždí pak není skorem cejtit (to mi poradil jeden pekař, takový starší pán)Kimihttps://www.blogger.com/profile/08262814878593150083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-84178227161994140972012-02-09T09:09:43.526-08:002012-02-09T09:09:43.526-08:00Ten chleba teda rozhodně vyzkouším, jen nevím jest...Ten chleba teda rozhodně vyzkouším, jen nevím jestli to má 20-ti letá trouba zvládne ;).<br />Kvas zatím nemám, pár chlebů či bagetek mám už za sebou ale přiznám se, že jsem je vždy pekla za použití droždí v prášku (jde méně cítit než to zkostky).Já vím, jsem ostuda. Budu se snažit brzy napravit! :)Kulíšekhttps://www.blogger.com/profile/02654645473499842013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-31691207844103221502012-01-31T13:26:57.277-08:002012-01-31T13:26:57.277-08:00Tak ať je to klábosení plodné:) K mírám - většinou...Tak ať je to klábosení plodné:) K mírám - většinou píšu i lžíce, u drobnějších ingrediencí jako je sůl, droždí, kmín, u těch baget jsou i vidět sestra té odměrkové - zarovnaná polévková je těch 15 gramů (na kilový bochník dávám spíš lehce vrchovatější, těch 20, 25 g). Jinak jsou dobré takové ty klasické starší polévkové lžíce, co se z nich člověk trochu napije, prostě ne taková ta úplně plochá levná ikeácká (tolik mé přiblížení, nevím, jestli chápeš, který typ lžic tak nesnáším:) A když dáš maličko víc, nepřesolíš, neboj:)<br />a doufám, že se od Pepanů ozvou, jak to vyšlo, snad jo.farfallahttps://www.blogger.com/profile/00894506067297369520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-69100266724392308162012-01-31T10:20:12.579-08:002012-01-31T10:20:12.579-08:00Oj, ahoj farfallo, tebe znám ze scuku, takže jsem ...Oj, ahoj farfallo, tebe znám ze scuku, takže jsem hned tvůj nový blog zhltla a přeposlala právě kamarádce Martině (která má Pepana), jelikož se mne tázala, jestli je možné chlebovat i v souznění s remoskou - a tys o tom psala! Děkuju za odkaz, stránky jsem už zahlédla, ale teď mne inspirovaly natolik, abych šla poklábosit s Evženem a pravděpodobně budou bagetky. Jediný zásadní problém v tom nevážení mám se solí. Bojím se to osolit moc, takže někdy je znát, že je to doopravdy málo...Kimihttps://www.blogger.com/profile/08262814878593150083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1073351821638428452.post-9361053934562570232012-01-29T13:16:13.968-08:002012-01-29T13:16:13.968-08:00Hej, to je super, jak se ted vsude chlebuje:) mne ...Hej, to je super, jak se ted vsude chlebuje:) mne nejlip vychazi ty, ktere nevazim, v okamziku, kdy prisypavam treba po hrneckach, abych to pak mohal aspon jakz takz zprostredkovat dal, to neni ten dokonaly:) Ale davam to nejak dohromady. A kdyz nemas vahu, nevadi, doporucuju aspon bagety, pro ty mam kdyztak salkovy prepis:)<br />S kvasem zijeme hodne intimni zivot. Delal se mnou treba panetonatko, ale bylo potreba ho dost prevychovat. Jinak uplne vsechno s kvasem pece Alemari na varimezdrave.cz, tady treba mazanec http://www.varimezdrave.cz/velikonocni-kvaskovy-mazanec.<br /><br />maskrtnica.czfarfallahttps://www.blogger.com/profile/00894506067297369520noreply@blogger.com